News

Ben jij klaar voor het bruisende hart van de binnenvaart?

24 May 2024 - 2 minutes read
Untitled (744 x 288 px) (1080 x 1350 px) Untitled (744 x 288 px) (2)

De Maritime Industry beurs is dé plek waar professionals uit de maritieme sector samenkomen, nieuwe connecties maken, oude connecties versterken en waardevolle kennis delen. En natuurlijk is FincoEnergies erbij!


We zijn niet zomaar brandstofleveranciers, maar een betrouwbare partner die samen met haar klanten op zoek gaat naar de volgende stap. Onze groeiende positie in het ARA-gebied – het hart van de maritieme industrie – biedt ons een strategisch voordeel. Hierdoor kunnen wij al onze klanten efficiëntie, toegankelijkheid en, het belangrijkste, betrouwbaarheid bieden.  

 

Dit jaar staat onze aanwezigheid op de Maritime Industry beurs in het teken van een duurzame vooruitgang op het water. Ontdek de mogelijkheden met onze GoodFuels biobrandstoffen, zoals FAME en HVO. Deze direct bruikbare biobrandstoffen reduceren niet alleen de CO2-uitstoot tot 90%, maar verbeteren ook de prestaties van je motor. Het grootste voordeel? Het zijn drop-in brandstoffen, die je direct kunt gebruikt zonder aanpassingen aan de brandstofinfrastructuur of motor van jouw schip.  

 

Mis dit jaar ook onze klantenborrel niet op woensdagavond 29 mei. Kom langs bij onze stand en geniet van een lekker drankje en hapjes aan onze grote ronde bar. Onze DJ zorgt uiteraard voor een gezellige sfeer. 

Wanneer: Woensdag 29 mei, van 17:00 tot 21:00 uur  

Waar: Evenementenhal Gorinchem, standnummer G150 

 


Mis deze kans niet om bij te praten, nieuwe contacten te leggen en te genieten van de sfeer. We kijken ernaar uit om je daar te zien. Tot dan! 

WhatsApp Image 2021-05-06 at 15.52 (1)